top of page
Charis Limpens

Hoe krijg ik die dubbele korting? Speurtocht!

We maken er een officiele speurtocht van!

Wordt de speurtocht helemaal volbracht, dan krijgt u dubbele korting van de op dat moment geldende kortingen in Het Beekse Steentje! Whoohoo!

Dus bijvoorbeeld 20% wordt 40% korting, 30% wordt 60% korting enz.


Wat dient daarvoor gedaan te worden ;)?


De weg voor onze deur verandert steeds door de werkzaamheden van @uwgemeentebeek , het is zoeken hoe bij ons te geraken.

Als u ons bezoekt, en u maakt een foto van de situatie waar u op dat moment tegenaan loopt en post die als reactie op onze social media (facebook, instagram enz), of zorgt dat wij uw bericht op onze social media kunnen delen.... en u vermeldt daarbij tegen welke uitdaging u aan loopt en hoe u het opgelost heeft, dan hoeft u in de winkel alleen maar even aan te geven welke post/reactie u geplaatst heeft en dan geven we u DUBBELE KORTING op de al geldende kortingen.


Speurtocht is compleet als:

  • er een foto geplaatst is die iedereen kan zien op social media (waar wij ook op zitten)

  • de uitdaging vermeldt is

  • de oplossing vermeldt is

  • u in de winkel (de post geldt maar voor 1 dag/keer) heeft laten zien wat u geplaatst heeft


Wilt u voor een tweede keer dubbele korting.... dat kan. De eerst volgende keer dat u op een andere dag weer terug komt (en als deze speurtocht nog geldt) kunt u opnieuw deelnemen aan de speurtocht.




Voorbeeld hoe u het kan doen:

Het laatste stuk naar @hetbeeksesteentje, lijkt afgesloten, eerst lag hier een zandweg waar ik over kon rijden. Ik heb mijn auto in de straat ervoor geparkeerd, wat nu ook mag en ben eigenwijs over het voetgangerspad wat u op foto 1 links ziet de laatste paar meter gelopen.


Delen en liken van dit bericht waarderen wij enorm!





Comments


bottom of page